Despre noi

balet10

Școala Copiilor Minardo este o școală de dans cu tradiție care a dus mereu arta dansului la performanțe inegalabile pentru elevii săi. Fondată în 2010 sub egida Asociației pentru Formare (asociația fiind fondatoarea și a Casei Experimentelor din București), Școala de Dans Minardo a pregătit de-a lungul anilor, peste 300 de copii în mai multe stiluri: dans modern, liric și contemporan, jazz dance, street dance, dans de caracter și dans acrobatic în care se formează noi deprinderi pentru copii.

Din 2018 deschidem noua secție de balet pentru copii, cursurile fiind adaptate în funcție de obectivele fiecărui elev.

Pentru cei care privesc baletul ca un hobby, îi ajutăm să-şi atingă potenţialul maxim şi să le oferim o viaţă mai bună prin dans. Suntem conştienţi de importanţa mişcării în dezvoltarea fizică şi psihică a unui copil. De aceea, vrem să ne asigurăm că elevii noştri se bucură de toate beneficiile pe care baletul le poate aduce: disciplină, organizare, corp armonios, graţie şi forţă.

Pentru cei care doresc să ajungă în lumina reflectoarelor pe marile scene ale lumii, știm să cultivăm talentele și să îi promovăm prin concursurile internaționale la care participăm în fiecare an.

Reclame